Recension: Sagan om ringen


Titel: Sagan om ringen
Författare: J.R.R. Tolkien
Genre: Fantasy
Sidor: 481
Handling: Frodo är en hob, ett småväxt folk. Han har hela sitt liv levt i Fylke där fred och glädje råder. En enda liten sak förändrar allt, för alla. En ondskans ring måste förstöras och det blir Frodos uppdrag att föra den till domedagsberget och kasta den i den varma lavan som är det enda som kan förgöra rinegn. Ondskans alla tjänare vill åt ringen och Frodo och hans följer befinner sig hela tiden i fara och måste använda sina förenade krafter för att lyckas undvika skräckens och fruktans hemska klor.

En spännande och väldigt bra bok men är nog bäst att man läser "Sagan om ringen" om man är lite äldre då denna bok innehåller en del svåra och gammeldags ord, eftersom den är skriven ca 1950 (rätta mig om jag har fel). "Sagan om ringen" får 4/4p då den är välskriven och gjord med fantasi.

Kommentarer
Postat av: den flummiga flygande rosa ponnyn

Det finns en serie serieböcker (haha)De heter "Nightmares and fairy tales". Vad jag vet så finns det tre, har bara läst den tredje...Hur som helst så är dte en jättebra tecknare till, Crab scrambly! Kan du inte recensera dem??

2010-02-21 @ 13:05:08
Postat av: DJ

Ska kolla upp dem, får se om det blir någon läsning av dem.

2010-02-22 @ 20:43:25
Postat av: den flummiga flygande rosa ponnyn

Ja, men det är den tredje som är tecknad av crab scrambly!de två första är tecknat i manga!!

2010-02-25 @ 20:42:48
URL: http://farggladaflygsmurfen.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0