Nattens barn- Vampyrfesten


Titel: Vampyrfesten (Del 1 i serien "Nattens barn")
Författare: Benni Bødker
Genre: Spänning (Inklusive vampyrer)
Sidor: 123
Handling: Det mörkt röda och varma blodet som flyter i alla människors ådror, det som krävs för att vi ska överleva, det hjärtat pumpar runt med varje slag… dunk… dunk…Det är blodet som vampyrer vill ha, som dem livnär sig på, som dem vill dricka sig otörstiga på.

Kan vargarna som smyger runt på staden gator ha något samband med dessa vampyrer.. Och den stora frågan: finns vampyrer över huvudtaget? Den frågan ställs syskonen Edvard och den blinde Agnes för då deras avlidna syster anklagas för att vara vampyr. Dem båda åker till kyrkogården där deras syster blivit begravd. Där stöter dem på Mina, som Edvard snabbt fattar tycke för. Men det är något som är konstigt med henne… något mystisk och hemlighetsfullt ligger likt en slöja omkring henne.

Allt utspelar sig i en stad där fruktan har spridit sig bland folket. Fruktan för dem hemska vargarna, fruktan för dem osedda vampyrerna.

”Vampyrfesten” Är en ganska spännande bok med mystik, kärlek och mycket som en bra bok ska innehålla. Men jag känner inte att boken var något speciellt så… inget man liksom minns. Den får en trea. 3/5.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0