Recension: Håkan Bråkans tok-bokFakta: Håkan Bråkans tok-bok är en av alla håkan bråkan böcker som finns
Titel: Håkan Bråkans tok-bok
Författare: Sören Olsson, Anders Jacobsson och Eva Lindén
Genre: Humor
Sidor: 141
Handling: Boken handlar om hela håkans tokiga familj: Brorsan Sune, lillasyster Isabelle, storasyster Anna, mamma Karin, pappa Rudolf och Håkan såklart. Hela boken handlar om Håkans lite tokiga liv med sin familj som hela tiden råkar ut för nya tokiga saker.

Jag ger denna bok 3/5. Det är en lättläst bok med flera bra bilder. Den här boken passar för dem flesta man kan vara bättre för yngre åldrar.

Recension: IntetTitel: Intet
Författare: Janne Teller
Genre: Spänning
Sidor: 142
Handling: Går det att hitta betydelsen?? Det försöker iallafall högstadieklassen 7a att göra. Allt börjar när en av eleverna i klassen, Pierre Anthon, reser sig upp på terminens första dag och säger: Ingenting har någon betydelse, det har jag vetat länge. Så det är ingen ide att göra, det har jag just kommit på. Det säger han innan han går ut o sätter sig i ett plommonträd där han ropar saker till alla som går förbi. T.e.x: Man går i skolan för att få jobba, du jobbar för att kunna ta ledigt, varför inte ta ledigt på en gång? Det är då klassen börjar samla betydelse för att visa Pierrer Anthon att det visst finns saker som betyder något. Men betydelsesammlandet går för långt, till och med en död lillebror hamnar på betydelsehögen. Men det är försent att stoppa nu. Läs hur det går med betydelsesammlandet för klass 7a i boken Intet.

Jag ger Intet 4/5 för det är en superbra bok om livets mening.

Recension: Den yngste tempelriddaren Graalens väktare


Titel: Den yngste tempelriddaren Graalens väktare
Författare: Michael P. Spradlin
Genre: Spänning
Sidor: 222
Handling: Tristan är föräldralös och har bott i ett kloste med munkar. En kväll kommer det en grupp tempelriddare til klostret. En av tempelriddarna vill att Tristan följer med som väpnare. Tristans beslut påverkas av att han blir överfallen av en person som han tror är en tempelriddare. Men efter det besöket blir hans liv ett äventyr...
 
Jag ger denna bok 3/5 det är en väldigt bra och spännande bok men den har ej något slut. Det står fortsättning följer så man måste köpa/låna nästa bok. Men den är väldigt bra.


RSS 2.0