Recension: Molly Moon


Namn: Molly Moons Fantastiska bok om hypnos (del 1)
Författare: Georgia Byng
Genre: Spänning/ hypnotism
Sidor: 302
Handling: Molly Moon har bott på ett barnhem i hela sitt liv. Där har hon haft 10 dåliga år men Mollys liv förändras när Molly hittar en bok om hypnos på biblioteket. Molly lär sig snabbt hypnos och med hjälp av sin hypnotiska kraft flyger hon till New york med hunden Petula och blir berömd. Men det finns dem som vill utnyttja hennes krafter för hemska saker....

Molly Moons fantastiska bok om hypnos får 4/5p för sin spännande och hypnotiserande handling.



Titel: Molly Moons hypnotiska tidsresa (del 3)
Författare: Georgia Byng
Genre: Spänning/ hypnotism
Sidor: 314
Handling: En ondskefull maharadja har en stor hypnotisk kraft och han kan resa i tiden. den enda som kan stoppa honom är just Molly Moon. När han hämtar Molly till sin tid hämtar han också flera yngre versioner av Molly. Han täbnker döda hennes yngre jag så att Molly upphör att existera. Den enda som kan hindra detta är Molly själv. Med hjälp av sin hypnotiska kraft, Hennes kvicka hjärna och hennes vänner ska hon försöka ändra tillbaka allt till det normala och rädda sig själv.

Molly Moon är en underbar bok och den trollbinder än med den hypnotiska kraft som utstrålar från desss sidor.



Titel: Molly Moon, Micky Minus och tankemaskinen
Författare: Georgia Byng
Genre: Spänning/ hypnotism
Sidor: 335
Handling: Molly bestämemr sig för att återigen resa i tiden, denna gång för att leta rätt på sin tvillinbror Micky. Problem uppstår med den galna prinsessan Fang och Molly får kanske användning för sin nya förmåga som tankeläsare då hennes kunskaper om hypnotism stjäls från henne med hjälp av prinsessan Fangs tankemaskin.

Återigen en väldigt bra skriven bok av Georgia Byng. Så fantastiskt rolig och medryckande från första stund. Molly Moon, Micky Minus och tankemaskinen får 3/5p.



Titel: Molly Moon och dominoeffekten
Författare: Georgia Byng
Genre: Spänning/ hypnotism
Sidor: 75
Handling: När Molly med sin hypnotiska kraft gör så att en hemlös byter plats med en rik så sätts domuinospelet igång. Det ena leder till det andra och det betyder inte alltid något bra. Problemen fortsätter och Molly försöker hitta nya lösningar. När Mopsen Petula kidnappas så gör Molly sitt bästa för att komma på en klösning. Men är det tillräckligt?

"Molly Moon och dominoeffekten" är ännu en superbar bok om Molly Moon som får 4/5p.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0