Recension: Mörkrets tid


Titel: Drakens bok (Mörkrets tid, del 1)
Författare: A.J. Lake
Genre: Fantasy
Sidor: 297
Handling: Ett ljussken, en storm och ett drakvrål, det är dem händelserna som sätter igång äventyret för Edmund och Elspeth. En kungason och en skeppkaptens dotter. Det är början på ett äventyr, början på ett uppdrag. Ett uppdrag att förhindra förödelse över världen. Edmund och Elspeth har fått varsin fantastisk men oönskad gåva, dem måste lära sig att lita på varandra och sammarbet för att lyckas.

Detta äventyr är väldigt spännande med massor av överraskningar och oväntade händelser. "Drakens bok" som är den första delen i serien "Mörkrets tid" får 3/5p.Titel: Svärdets bok (Mörkrets tid, del 2)
Författare: A.J. lake 
Genre: Fantasy
Sidor: 285
Handling: Elspeth och Edmund fortsätter med sitt svåra uppdrag. De båda har kommit nära varandra och är nu vänner. Elspeths kristallsvärd är en del av henne, det svärdet är det enda som kan förgöra Loki och hindra världen från att brinna. Deras fiender är näst intill omöjliga att besegra, en drake, en gud men som tur är har dem flera magiska krafter til sin hjälp.

"Svärdets bok" är den spänannde fortsättningen i serien mörkrets tid. "Svärdets bok" har allt som krävs för att göra en bok bra och får därför 3/5p.Titel: Cirkelns bok (Mörkrets tid, del 3)
Författare: A.J. Lake
Genre: Fantasy
Sidor: 362
Handling: Loki är befriad från sina kedjor och kan nu ta hela världen i sina händer. Elspeth blev lurad att med sitt kristallsvärd skära av hans kedjor. Nu måste svärdet användas för att döda Loki. Elspeth och edmund ligger illa till, för Elspeth kan inte längre frammana svärdet.....

"Cirkelns bok" känns så verklig när man läser den, som man ser bilder spelas upp. Detta är en bok som passar alla och får 4/5p.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra recenserat!

2009-12-08 @ 17:43:28
Postat av: Daniel, bokbloggens ägare

Tack, jag gör så bra jag kan.

2009-12-09 @ 07:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0