Darkside- Skräckhuset


Titel: Skräckhuset (Del 3 i serien skräckhuset)
Författare: Tom Becker
Genre: Spänning/skräck
Sidor: 244
Handling: En röd sten… inte vilken sten som helst utan just DEN röda stenen. En sten fläckad av Jack Uppskärarens blod, en sten som sägs innehålla en kraft som ges till dess ägare. Denna sten, som ni kanske nu förstår, är högt eftertraktad i darkside. Men den kan även befinna sig i lightside.

Jonathan behöver denna sten, inte för själviska ting, inte för att komma åt den mytomspunna kraften, utan för att rädda en nära vän. Den hemska vampyren Vendetta har kidnappat henne, Jonathans vän. Kravet för att Jonathan ska få återse henne är att han stjäler den röda stenen åt Vendetta. Jonathan är ihärdig och modig så han försöker… men lyckas han? Han möter monster och hemska varelser som vi knappt kan föreställa oss, men han har även sådana till sin hjälp som vargmänniskan Carneige.

Boken utspelar sig i både darkside och lightside, två olika sidor av en dimesion. Lightside: Den sida där vi lever, där dem som är människor lever. Dem flesta är det i alla fall…
Darkside: En plats full med varelser av olika slag, en plats full med ondska. Girigheten är ofta det som styr invånarna.

 ”Skräckhuset” Är en oerhört spännande bok med några lite hemska stunder. Komik finns också inbäddat mellan bokens sidor… även en gnutta galenskap. I det stora hela har Tom Becker skrivit en bok som är väldigt rolig att läsa med levande personer. Jag ger den en… fyra. 4/5p.

 Någon som läst denna bok? Kommentera gärna och berätta vad ni tyckte om recensionen (Även om boken ifall någon läst den)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0