Fladdermusmannen


Titel: Fladdermusmannen
Författare: Jo Nesbø
Genre: Spänning
Sidor: 362
Handling: Allting startar med ett mord i Australien
Harry Hole skickas dit för att utreda det hela och han hamnar snart i mitten på något.
Ett något som innefattar mer mord, en seriemördare.Harry måste söka i den undre världen för att få reda på vad som händer, och han stöter på allt möjligt och inser att han måste lösa det här snabbt.


 Jo Nesbø är född den 29 Mars 1960 och har skrivit: 
Fladdermusmannen 1997, Kackerlackorna 1998, Rödhake 2000, Smärtans hus 2002, Djävulsstjärnan 2003, Frälsaren 2005, Snömannen 2007, Doktor Proktors Pruttpulver 2009, Doktor Proktors tidsbadkar 2009, Pansarhjärta 2009.

En hyfsat spännande bok men som man inte riktigt fastnar i. Ibland händer det inte riktigt något och det kan bli lite tråkigt att läsa. En trea. 3/5p.


Fatta eld


Titel: Fatta eld (del 2)
Författare: Suznane Collins
Genre: Spänning
Sidor: 318
Handling: Katniss och Peeta trodde att allt var över, när dem hade vunnit det senaste hungerspelet. Men det är allt annat än över. När dem åker på sin segerturné så ser dem hur människor blir allt mer upproriska och hemska saker händer. Det omöjliga händer, då dem båda får tävla i hungerspelen igen.

”Fatta eld” Är minsta lika bra som den första boken! En bok fylld med fantastisk spänning, kärlek, o mycket mer som gör att man hela tiden bara vill fortsätta att läsa. Helt enkelt en fantastisk bok som är väl värd att läsa och får en klar femma. 5/5p.

Love you<3
Jag vill bara berätta hur jävla mkt du betyder för mig!!! Oavsett hur dåligt jag mår och även om jag bara är idiotisk så fortsätter du att muntra upp mig, allting dumt jag sagt till dig, allting som jag gjort som fått dig att må det minsta dåligt, förlåt för det! Jag älskar dig så sjukt mkt!!!!<3
För det är du som får mina tårar att sluta rinna och gör så att mina läppar istället bildar ett leende. Jag önskar jag kunde förklara med ord hur jag känner för dig, men det känns inte som om orden räcker till. Det känns som om jag är otacksam, när du försöker få mig glad, fortsätter jag bara att vara så jävla negativ!
För du betyder allt för mig. Exakt allt. Det hoppas jag du förstår. O du vet att du är den enda jag verkligen kan prata om allt med, om allt jag känner och tänker.
Att veta bara att du finns, gör allting mkt lättare.
Älskar dig<3


Hungerspelen


Titel: Hungerspelen (Del1)
Författare: Suzanne Collins
Genre: Spänning
Sidor: 303
Handling: Alla sitter som klistrade framför tvn då spelet sänds. 24 unga personer är ute på en arena som är skapade av spelledarna. Sedan ska alla försöka ha ihjäl varandra med alla lömska knep, fruktansvärda vapen och fällor dem kan komma på och försöka vara den sista överlevande, vinna ära och berömmelse och massa annat.

Allt skulle kunna vara en spännande och hemsk tv-serie. Men det är inget annat än verklighet.

”Hungerspelen” Är en sjukt bra bok! Fylld med spänning, blod, smärta, kärlek hela tiden. Ett måste att läsa! När man väl börjat läsa sträckläser man gärna boken, för att få reda på vad som händer, vem som vinner. Jag ger ”Hungerspelen” en klar femma. 4/5p.

RSS 2.0