Recension: Magikerns hus
Titel: Dörren i trädet (Magikerns hus, del 2)
Författare: William Corlett
Genre: Fantasy
Sidor: 284
Handling: Syskonen William, Mary och Alices äventyr i gyllene huset fortsätter. E uppgift försöks att lösa och grävlingar måste räddas från djurplågare. Syskonen har fullt upp och har till sin hjälp  den tidsresande magikern/alkemisten Stephen Tyler, men det var också han som satte igång det hela....

"Dörren i trädet" är en superbra bok om en magisk kamp mot ondskan och får fullpott, 5/5pTitel: Tunneln bakom vattenfallet (Magikerns hus, del 3)
Författare: William Corlett
Genre: Fantasy
Sidor: 310
Handling: Syskonen fortsätter trotsa det övernaturliga när ett nöjesfält planeras att byggas i den gyllene dalen läs om hur dem möter ondskan och den hemske Matthew Morden.

Den 3:e delen i serien "Magikerns hus" är så fantastiskt spännande att den får 3/5pTitel: den gyllende pendeln (Magikerns hus, del 4/sista delen
Författare: William Corlett               
Genre: Fantasy/spänning
Sidor: 329
Handling: William och hans systrar Alice och Mary är åter i det gyllene huset. Allt är uppochner. Deras vän, trollkarlen Stephen Tylor, Närmar sig sin död tar hans genomruttne assistent matthew Morden över. Han vill ha makt och pengar. Han samlar ihop skator, kråkor, starar och andra djur som är beraedda att slåss för honom. sammtidigt som syskonen också har en "armé" bestående av djur som vill bekämpa matthew och besegra ondskan så att den gyllene dalen återigen blir en fridfull plats fri från ondska. Deras vänner huden Pricken, räven Cinnabar och ugglan Jasper står til deras förfogande coh det kan gå hur som helst.

Den här boken är suveränt bra!! En riktigt bra fantasy bok som tipsas tilld em som har tröttnat på Harry Potter.
Får poängen 4 av 5p.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0