Darren Shan- Gryningsmördarna


Titel: Darren Shan-Gryningsmördarna (del 9 i Legenden om Darren Shan)
Författare: Darren Shan
Genre: Skräck
Sidor: 174
Handling: Jakten på den fruktansvärda vampanez fursten fortsätter och Darren, som är halvvampyr och hans följeslagare får hela tiden tappert kämpa för deras och alla vampyrers överlevnad då dem utsätts till jägare. Det verkar som om vampanezerna förutser deras handlingar, för dem ligger hela tiden ett steg före. Deras jakt efter vampanez fursten går igenom mörka gränder, smutsiga tunnlar och hemska och blodiga celler. När dem väl ser ut att kunna besegre vampanesfursten, slår något slint och dem förlorar en väldigt kär vän...

"Darren Shan-Gryningsmördarna" är en ruskig och lite blodig bok som jag tycker passar bäst för ca 11 och uppåt. Man har aldrig tråkigt som läsare då det hela tiden är fart och den spännande handlingen bara fortsätter tills boken tar slut. Det är en ganska tunn bok men som tur är finns det många delar i denna serie om halvvampyren... och vampyrprinsen Darren Shan. "Darren Shan-Gryningsmördarna" får 4/5p. Det enda jag nog kunnat önska är att den varit längre, men det är en fantastisk bok.

Darren O'Shaughnessy(Darren Shan) är född 1972 i London och hans böcker om Darren Shan har översatts till över 20 språk. Darren Shan arbetar för tillfället på ungdoms serien "The Demonata"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0